Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Spital regional nou in judetul Cluj

A.D. Investiţii /

Spital regional nou in judetul Cluj

Un spital regional de urgenta va fi construit in localitatea Floresti din judetul Cluj. In a doua parte a acestui an urmeaza sa demareze licitatiile pentru atribuirea lucrarilor. "Avem in vedere ca, in cel mai scurt timp dupa actualizarea studiului si a proiectului tehnic, sa demaram etapa a doua, care se refera la procedurile de licitaţie. Speram ca în vara acestui an sa avem finalizate aceste etape, pentru a reusi sa demaram cat mai repede construirea acestui important obiectiv", a declarat Alin Tise, presedintele CJ Cluj.

Pentru realizarea acestui proiect, CJ a finalizat negocierile cu primariile municipiului Cluj-Napoca si a localitatii Floresti, in vederea asocierii pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic realizate pentru obiectivul de investitii. CJ Cluj si Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca vor contribui pentru aceasta etapa cu cate un milion de lei, in timp ce contributia comunei Floresti se ridica la 500.000 de lei.

Ministerul Sanatatii, va pune la dispoziţia asocierii, cu titlu gratuit, toate documentatiile tehnice necesare acestui obiectiv (Studiu de Prefezabilitate, Studiu de fezabilitate, Studiile de arhitectura, Caietul de dotari pe camere, Proiect Tehnic Master, etc.).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional