Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Statie de epurare platita dar inexistenta

I.D. Investiţii /

Executia statiei de epurare din cartierul galatean Siret a fost achitata in urma cu trei ani insa ea nu este gata nici la aceasta data.

Primarul Municipiului Galati a inaintat catre Parchetul de pe langa Judecatoria Galati o plangere contra executantului, societatea Unicom, pentru fals si uz de fals.

Contractul cu societatea de constructii a fost incheiat in august 2005 la valoarea de 3 milioane lei, TVA inclus. Dupa doi ani lucrarile nu fusesera inca demarate.

In vederea realizarii proiectului primaria a executat doua plati cumuland 2,28 milioane lei.

Furnizorul sustine ca echipamentele, depozitate la punctul de lucru si in depozitul antreprenorului din Filesti, judetul Galati, au disparut ulterior din cauza inundatiilor si a furtunilor din 2007. Cu toate acestea in evidentele Primariei Municipiului Galati nu exista documente care sa certifice conservarea lucrarilor si a echipamentelor.

In plus in contract era mentionat faptul ca executantul este responsabil pentru mentinerea in buna stare a lucrarilor si instalatiilor.

Societatea comerciala Unicom se afla la momentul de fata in procedura de insolventa.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional