Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Stock Exchange Hotel din Manchester se alătură comunităţii Small Luxury Hotels

Piaţa Imobiliară /

Stock Exchange Hotel din Manchester se alătură comunităţii Small Luxury Hotels
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Hotelul, găzduit de vechea clădire a Bursei de Valori din Manchester, a fost inaugurat în 2019, după o renovare care a durat şase ani

    Stock Exchange Hotel, un hotel premium din Manchester, a fost inclus recent în Small Luxury Hotels of the World (SLH), o comunitate globală care reuneşte, conform propriei definiţii, "călători cu o minte independentă şi hoteluri cu spirit independent". Ca să potă fi primit în comunitatea SLH, fiecare hotel este vizitat, verificat şi evaluat personal de SLH, astfel încât reprezentanţii comunităţii să se asigure că aceste unităţi au "o ofertă unică, interesantă şi anti-lanţ" (n.r. anti-lanţ hotelier). În urma procesului de evaluare, Stock Exchange Hotel a devenit primul hotel din Manchester care se alătură unui număr de 520 de unităţi de cazare premium din comunitatea SLH.

    Stock Exchange Hotel, găzduit de vechea clădire a Bursei de Valori din Manchester - o clădire în stil baroc eduardian, clasificată Gradul II -, a fost deschis în 2019, după un proiect de renovare de şase ani condus de GG Hospitality. O clădire listată ca fiind de Gradul II în Marea Britanie înseamnă că este deosebit de importantă şi prezintă "un interes mai mult decât special", potrivit wikipedia.

    Jacqui Griffiths, directorul general al Stock Exchange Hotel, declară: "Stock Exchange este încântat să se alăture unei astfel de comunităţi deosebite de hoteluri. Angajamentul Small Luxury Hotel faţă de standarde înalte este bine aliniat cu abordarea Stock Exchange Hotel. Este un moment deosebit pentru noi, care vine odată cu redeschiderea recentă a hotelului, iar noul nostru parteneriat cu SLH face parte dintr-o viziune mai largă de creştere şi creativitate. În această colaborare vom pune la dispoziţie tot ceea ce Stock Exchange Hotel are de oferit comunităţii globale de călători".

    Stock Exchange Hotel a fost închis în perioada pandemiei, începând cu data de 18 martie 2020. Unitatea de cazare şi-a redeschis porţile în 17 mai.

    Aflată în proprietatea foştilor coechipieri ai Manchester United, Gary Neville şi Ryan Giggs, şi a deţinătorului de hoteluri Winston Zahra (prin Finestday Ltd.), clădirea, care a început să funcţioneze pentru prima dată în 1906, a fost transformată într-un hotel cu 40 de camere, care are şi un res­taurant. Hotelul este administrat şi operat de GG Hospitality.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional