Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Strazile din Lugoj intra in proces de dalare si asfaltare

I.D. Investiţii /

Primaria Lugoj a demarat din 2 iulie activitatea de dalare a trotuarelor din municipiu, urmand ca in aceasta saptamana sa fie demarata si modernizarea trotuarelor prin asfaltare.

In total, va fi dalata o suprafata de 7.000 mp, la lucrari fiind utilizate 900 ml borduri mari si 3.500 ml de borduri mici. Totodata vor fi asfaltate 15.000 mp de trotuare, fiind utilizate 1.500 ml de borduri mari si 3.150 ml de borduri mici.

Procesul de dalare va incepe de la scoala Gimnaziala de Muzica "Filaret Barbu". Urmeaza apoi Splaiul Tineretii de la Podul de Beton, str. Victor Vlad Delamarina de la scoala 4 si pana la intersectia cu str. Timotei Popovici pe ambele parti. Vor fi modernizate apoi in intregime Parcul Postei si Parcul Copiilor. In Cimitirul Ortodox va fi dalata aleea de la intrarea dinspre strada Fagetului pana la Cimitirul Eroilor. Lucrarile de dalare vor continua apoi pe str. A. C. Popovici si strandului, malul Timisului intre OMV si Podul CFR si trotuarul din dreptul Parcului "George Enescu" de pe str. Coloman Wallisch de la restaurantul Acapulco pana la strada Bucegi.

Lucrarile de asfaltare vor incepe cu trotuarul de pe partea stanga a str. Tudor Vladimirescu dinspre strada Bocsei spre strada Panselelor. Vor urma apoi: trotuarul care a mai ramas de pe str. Cotul Mic, pe str. Fagetului de la str. Timotei Popovici pana dupa Cimitirul Ortodox, str. Vasile Alecsandri pe ambele parti, str. Branduselor, str. Paul Chinezu partea dreapta, str. 13 Decembrie partea dreapta, str. Cernei partea ramasa si str. Viorelelor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional