Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Strazile din Sibiu vor intra in ample lucrari de reabilitare

I.D. Investiţii /

Primaria Municipiului Sibiu va investi in acest an 144 milioane de lei in repararea strazilor, informeaza un comunicat remis redactiei.

Astfel, lucrarile pe urmatoarele strazi sunt in curs sau urmeaza sa fie licitate pentru atribuirea contractelor de executie: strada Calea Poplacii, Calea Gusteritei, Calea Cisnadiei, Resita, Masinistilor, T. Arghezi, Dobrogei, Gh. soima, George Toparceanu, Gheorghe Asachi, Magheranului, Teilor si Strungului.

In acest an vor demara lucrarile si pe strazile Privighetorilor, Hochmeister, Prejbei si I.L. Caragiale, prima etapa fiind reabilitarea retelelor de utilitati.

De asemenea, vor incepe lucrarile si pe strazile Faurului, Turnului si in Piateta Targul Pestelui, acestea fiind finantate din fonduri structurale obtinute de Primaria Sibiu.

Totodata in urmatoarele luni vor demara si reparatiile capitale la viaductul Gara Mica.

Primaria Sibiu va continua de asemenea proiectele demarate in anii trecuti. Astfel, se vor relua lucrarile pe strazile Sturza, Closca, o parte a strazii Cimitirului si Moreni, A. Saligny, Horia, Mozart, Gh. Doja, Cerbului, Popovici Banateanu, Cimitirului, Agricultorilor, Muncii, Ion Sion, Brazilor, st. O. Iosif, Calea Turnisorului, Mihail Kogalniceanu, Frigoriferului, soseaua Alba Iulia, Viitorului, Moara de Scoarta, Smighelschi, Muresului si Crisului.

Imediat ce temperaturile vor permite acest lucru, constructorul din Cartierul Tineretului va relua activitatea de amenajarea a drumurilor, suma alocata anul acesta fiind de 12,1 milioane de lei.

Vor fi continuate lucrarile si la podul din dreptul strazii Neculce.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional