Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sun Plaza: "Cel mai bun proiect comercial" şi "Cel mai bun proiect dezvoltat în 2010"

C.P. Piaţa Imobiliară /

Sun Plaza, centrul comercial din sudul Capitalei, a fost desemnat "Cel mai bun proiect comercial al anului 2010" şi "Cel mai bun proiect dezvoltat în 2010" de către profesioniştii din industrie. Cele două distincţii au fost acordate în cadrul Galei Anuale CIJ Awards 2010 organizată în Bucureştisăptămâna trecută. Peste 120 de manageri din real estate din ţara noastră au votat cele mai bune proiecte de anul acesta, procesul de selecţie fiind supervizat de PriceWaterhouseCoopers.

"Suntem mândri că succesul Sun Plaza este validat atât de public, cât şi de specialiştii din industria imobiliară. Sun Plaza este un proiect de excepţie care a creat în Piaţa Sudului un spaţiu modern, generos şi primitor unde oricine poate avea acces la o experienţă deosebită de shopping, divertisment şi relaxare. Sun Plaza nu s-a remarcat doar printr-un mix de retail eficient, care include ancore puternice şi branduri renumite de fashion, ci şi prin accesibilitatea crescută. Este poziţionat ideal într-o intersecţie majoră, în proximitatea principalei magistrale de metrou şi beneficiază de un pasaj care asigură conexiunea directă cu staţia de metrou, o facilitate unică în România " a declarat Friedrich Wachernig, membru al Consiliului Director Sparkassen Immobilien AG, investitorul Sun Plaza.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional