Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Târgul Imobiliar Project Expo susţine Apair

F. A. Piaţa Imobiliară /

Târgul Imobiliar Project Expo a încheiat un parteneriat cu Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR) pentru cea de-a şaptea ediţie a acestui eveniment imobiliar, informează un comunicat remis redacţiei.

"Apair, ca singura asociaţie profesională a agenţilor imobiliari din România, este încrezătoare că parteneriatul încheiat cu Project Expo este în beneficiul membrilor săi şi, mai mult, în beneficiul tuturor agenţilor imobiliari şi consumatorilor de servicii imobiliare care vor vizita acest târg. Apair va folosi acest excepţional prilej în vederea promovării serviciilor asociaţiei şi îşi propune participarea la toate evenimentele Project Expo", a declarat Dan Negulescu, Preşedinte Apair.

"Susţinem Apair în demersurile de profesionalizare a pieţei imobiliare româneşti şi ne bucură atât această asociere, cât şi faptul că am putut oferi o platformă de expunere a obiectivelor asociaţiei către public", a afirmat Sorin Săraru, co-organizator Project Expo.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional