Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

TÂRGUL NAŢIONAL IMOBILIARApartamente, case de vacanţă şi terenuri la preţuri atractive

I.P. Piaţa Imobiliară /

Garsoniere şi apartamente cu preţuri ce pornesc de la 41.000 de euro, vile şi case de vacanţă începând de la 99.000 de euro, case de lemn şi construcţii alternative sau terenuri cu 50% discount sunt ofertele ce vor putea fi găsite la noua ediţie a Târgului Naţional Imobiliar (TNI). Organizat în perioada 7 - 10 mai, la Palatul Parlamentului, evenimentul are drept scop întâlnirea de "criză" a părţilor implicate în relansarea pieţei imobiliare, respectiv dezvoltatori, agenţii imobiliare, instituţii financiare şi bancare. Aproape 100 de expozanţi vor fi prezenţi la întâlnirea cu publicul, iar vizitatorii vor putea compara în timp real şi în acelaşi loc oferta imobiliară din Bucureşti, Braşov, Valea Prahovei, Litoral, dar şi din Spania şi Bulgaria.

TNI va reuni un număr mare de dezvoltatori care sunt hotărâţi să reconfigureze oferta în raport cu posibilităţile reale ale cumpărătorilor (suprafeţe, finisaje, facilităţi).

Ca noutate este şi prezenţa în cadrul TNI a companiilor ce aduc tehnologii de construcţie alternative: lemn, beton în cofraje izolante şi construcţii pe structură metalică. În privinţa soluţiilor de finanţare, ofertele sunt din ce în ce mai diversificate, atât în rândul băncilor, cât şi cele oferite direct de dezvoltatori. Astfel, în ultima perioadă s-au înregistrat din ce în ce mai multe tranzacţii, fapt ce denotă depăşirea blocajului financiar.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional