Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Teren preluat in administrare de CJ Prahova

I.D. Investiţii /

Consilierii prahoveni au aprobat preluarea in administrarea Consiliului Judetean Prahova a unui teren aflat in proprietatea publica a comunei Gura Vitioarei.

Terenul este necesara modernizarii/reabilitarii statiei de epurare Valenii de Munte, care va deservi localitatile Valenii de Munte si Olteni. Suprafata preluata este de 1,4140 ha.

Proiectul face parte din proiectul "Reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si canalizare in judetul Prahova" finantat din fonduri europene.

Potrivit legislatiei in vigoare pentru obtinerea autorizatiei de construire se impune ca terenul aferent statiei de epurare sa fie in administrarea Consiliului Judetean Prahova, in calitate de viitor beneficiar.

Procesul de transmitere in administrare a fost aprobat in cadrul sedintei de consiliu din data de 24 septembrie 2012.

Reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si canalizare in judetul Prahova se va realiza prin Programul Operational Sectorial de Mediu 2007-2013, Axa prioritara 1 "Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata".

Valoarea totala a proietului de investitii este de 664,1milioane lei fara TVA.

Sunt prevazute investitii in extinderea conductelor de aductiune apa potabila Breaza - Comarnic, reabilitarea/extinderea colectoarelor principale de apa uzata si modernizarea/extinderea/construirea statiilor de epurare din orasele: Breaza, Campina, Plopeni, Sinaia si Valenii de Munte.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional