Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Terenuri la mai putin de 1 leu/mp

I.D. Piaţa Imobiliară /

Terenuri la mai putin de 1 leu/mp

Terenurile aflate in exectare silita au fost scoase la vanzare la preturi derizorii in luna decembrie, acestea pornind de la 0,77 bani pe metru patrat in Tecuci, judetul Galati, potrivit Heima.ro, platforma destinata publicarii anunturilor de licitatii pentru executarile silite de bunuri mobile si imobile.

Costuri de achizitie reduse au fost inregistrate si in cazul terenurilor aflate in executare silita in judetul Bihor (44 de lei/mp), judetul Bistrita-Nasaud (48 de lei/mp) sau judetul Arad (59 lei/mp). Suprafetele au fost generoase, in Bihor au fost scosi la licitatie 20.134 de metri, in Bistrita 7.885 metri, iar in Arad 5.636 de metri.

Cele mai scumpe terenuri executate silit au fost in Bucuresti cu 425 de lei pe metru patrat, in Constanta cu 242 de lei si in Dambovita cu 408 lei pe metru patrat. In Bucuresti, bancile comerciale au executat silit terenuri in suprafata totala de 20.292 de metri la un pret total de 8.630.524 lei.

Cea mai mare suprafata aflata in executare silita a fost inregistrata in judetul Giurgiu, unde un investitor ar fi putut cumpara un total de 79.000 de metri patrati, la un pret mediu de doar 22,79 lei metru.

Suprafete notabile au fost si in judetele Neamt, 40.204 metri la doar 20,15 lei, Galati cu 10.000 de metri in Tecuci la 0,77 lei pe metru patrat, Brasov cu 52.158 de metri la un pret mediu de 37,57 si Suceava cu 16.154 de metri la un pret mediu de 14,14 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional