Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Termenul de finalizare al unui complex rezidenţial a fost devansat cu trei luni

F.A. Piaţa Imobiliară /

Ansamblurile imobiliare finanţate de bănci merg mai departe, în pofida crizei şi în plin recul al pieţei, iar termenul de finalizare al unui complex rezidenţial din Pipera a fost devansat cu aproape trei luni, pentru decembrie 2009.

Primii cumpărători se vor muta într-o lună în Citylights Pipera, un ansamblu de patru blocuri cu opt etaje situat în Voluntari, la liziera pădurii Andronache, informează dezvoltatorul proiectului.

Dezvoltarea ansamblului a început în aprilie 2008, iar până în prezent a fost finalizat subsolul-parcare de 5000 mp, sunt terminate racordurile la utilităţile publice, iar primul bloc din cele patru va fi gata la sfârşitul lui aprilie 2009.

Lucrările la cel de al doilea bloc sunt aproape terminate, iar execuţia structurii ultimelor două blocuri va fi încheiată tot în aprilie.

Din martie 2009, preţurile apartamentelor sunt exprimate în lei. Totodată, până la sfârşitul lunii aprilie clienţii vor beneficia de oferte de preţ promoţionale: garsonieră la 266.263 ron (TVA inclus), apartamente de 2 camere de la 386.281 ron (TVA inclus) şi apartamente de 3 camere de la 546.306 ron (TVA inclus).

Aproximativ 95% dintre apartamentele disponibile se încadrează în prevederile OU 200/2008 privind aplicarea TVA de 5 la sută.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional