Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

tiMOn a investit 700.000 de euro pentru ediţia din această lună

F. A. Piaţa Imobiliară /

Târgul Imobiliar Naţional tIMOn anunţă că are cel mai mare pavilion expoziţional mobil dintr-o singură bucată construit vreodată ţara noastră, de 2000 mp cort, 5000 mp de expoziţie şi are o nouă investiţie record, de 700.000 euro pentru o singură ediţie, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

"Valoarea totală a investiţiei pentru ediţia tIMOn octombrie este de 700.000 euro, mult mai mare decât oricare dintre ediţiile de până acum. După cum ne-am obişnuit atât partenerii, cât şi vizitatorii, vom ieşi din tipare la fiecare ediţie, chiar şi după ce vom depăşi standardele internaţionale în materie de expoziţii", a declarat Vlad Vlăsceanu, director tiMOn.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional