Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Timon", fără dezvoltatorii neserioşi

A.T. Piaţa Imobiliară /

Târgul imobiliar Timon îşi des-chide, astăzi, porţile în Piaţa Constituţiei, timp de patru zile. Târgul aduce, pe lângă cei 70 de expozanţi şi peste 120 de proiecte rezidenţiale din Bucureşti şi din ţară, şi noutatea selecţiei participanţilor. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, organizatorii au refuzat participarea asupra expozanţilor asupra cărora planau suspiciuni sau care aveau probleme legate de posibile insolvenţe.

Organizatorii susţin că, în această toamnă, doar proiectele finalizate sau foarte aproape de finalizare se vor vinde, pentru că oamenii nu mai cumpără iluzii şi, din fericire, cei mai mulţi dintre expozanţi au înţeles acest lucru. În premieră, la Timon, peste 70% dintre expozanţi vor avea locuinţe finalizate sau cu finalizare până la sfârşitul anului.

În cadrul târgului, Domus Stil promovează apartamente cu două camere plus o maşină cadou la preţul total de 49.000 de euro, iar complexul rezidenţial Sălaj Residence are preţuri de 83.000 de euro inclusiv TVA pentru vile de 200 mp, acceptând ca avans garsoniera sau maşina veche a cumpărătorului. De asemenea, Avangarde Rezidenţial vine cu un preţ de 599 de euro/mp pentru locuinţele promovate.

În timp ce cartierul de lux Lotus Cişmigiu le-a pregătit clienţilor abonamente VIP la Operă, la Teatrul Naţional şi la fitness, iar pentru case cumpărate în Flamingo Garden sau Flamingo City se vor primi cadou yachturi, în ansamblurile Red House Prelungirea Ghencea şi Topaz Drumul Taberei cele mai ieftine garsoniere vor cos-ta aproximativ 33.000 de euro, la care se adaugă TVA.

În plus, vizitatorii târgului au posibilitatea să-şi achiziţioneze locuinţele cu 15% mai ieftin.

Cotidianul Bursa

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional