Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Tinerii inovatori români îşi vor putea promova gratuit proiectele în cadrul târgului imobiliar tIMOn

E.D. Piaţa Imobiliară /

Tinerii inovatori vor putea să-şi prezinte publicului proiectele într-un spaţiu special amenajat în cadrul tIMOn - Târgul Imobiliar Naţional, care va avea loc în luna octombrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Organizatorii tIMOn vor pune la dispoziţia tinerilor inovatori, gratuit, un spaţiu de 16 mp, unde vor putea să-şi promoveze şi să-şi vândă proiectele brevetate. Scopul acestei facilităţi este susţinerea tinerelor talente româneşti, care de cele mai multe ori, nu dispun de resurse financiare suficiente pentru a-şi face cunoscute inovaţiile. Astfel, multe dintre aceste proiecte rămân doar la stadiul de prototip, din cauză că deşi ar avea succes pe piaţă, nu sunt cunoscute publicului.

"Este cunoscut că aproape nimeni nu investeşte în proiecte netestate de piaţă. Credem că în România sunt foarte mulţi tineri cu idei foarte bune, care ne-ar face viaţa mai uşoară şi mai ieftină tuturor. Vrem să le dăm şansa acestora să-şi facă cunoscute proiectele, dar şi publicului tIMOn de a cunoaşte aceste inovaţii. Am făcut un prim pas în primăvară când la tIMOn a participat Bogdan Dobrică, cu un dispozitiv destinat spaţiilor rezidenţiale, care reduce riscul de apariţie a igrasiei sau a umiditătii şi, mai ales, reduce facturile la gaze cu 30%", a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

În ediţia anterioară, în premieră pentru un târg imobiliar românesc, tIMOn a invitat tânărul inventator român, Bogdan Dobrica. Acesta a prezentat, pe parcursul celor 4 zile de târg, dispozitivul TERMNET- Sistemul Inteligent Integrat de Control al Centralelor Termice Individuale (un termostat inteligent care reduce drastic facturile de gaze).

Tinerii interesaţi să participe la tIMOn pot beneficia de această facilitate dacă inovaţia este brevetată sau în curs de brevetare şi dacă aceasta se adresează publicului larg.

Târgul imobiliar Naţional tIMOn ediţia de toamnă 2014 va avea loc în perioada 16-19 octombrie, în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional