Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Trei primarii din Prahova vor avea sedii noi

A.D. Investiţii /

Primaria Comunei Barcanesti, din judetul Prahova s-a mutat intr-un nou sediu modern in urma unei investitii de aproximativ 1,2 milioane de euro. Pana la sfarsitul anului se vor inaugura alte doua noi sedii la Berceni si Jugureni, au anuntat reprezentantii Consiliului Judetean Prahova.

Banii necesari investitie din Barcanesti au provenit de la bugetul local (80%) si restul de la Consiliul Judetean. Lucrarile au fost incepute in urma cu trei ani.

"In Comuna Barcanesti era nevoie de un nou sediu pentru administratia locala, mai cu seama ca vechea cladire in care isi desfasura activitatea Primaria Barcanesti era veche de 100 de ani. In noul sediu al Primariei va functiona si un birou notarial, un oficiu postal si politia comunitara", a precizat Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional