Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Trei unitati spitalicesti din Iasi vor primi fonduri europene

I.D. Investiţii /

Trei unitati spitalicesti din Iasi vor primi fonduri europene

Proiectele de modernizare a trei ambulatorii de specialitate din Iasi au obtinut finantare europeana. Valoarea fondurilor nerambursabile se ridica la aproximativ 6 milioane de euro.

Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi, a precizat:

"In urma demersurilor facute la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADRNE) am reusit sa obtinem finantare pentru cele trei ambulatorii [..] In scurt timp vom semna contractele de finantare. Totodata, in cursul noptii trecute Directia de Proiecte a finalizat caietele de sarcini. In scurt timp, vom face o cerere de oferte pentru proiectele tehnice. In maxim patru luni vom depune cererea de finantare".

Cele trei ambulatorii care vor face obiectul investiţiei sunt:

Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi, cu o valoare totala de 10,73 milioane lei, din care fonduri nerambursabile 8,34 milioane lei (obiective: un ambulatoriu reabilitat si refunctionalizat, 1961,00 mp suprafata construita desfasurata reabilitata, un serviciu medical nou: ecografie toracico - abdominala, dotari si echipamente);

Ambulatoriul de Specialitate Obstetrica si Ginecologie "Cuza Voda" Iasi, cu o valoare totala de 9,04 milioane lei, din care fonduri nerambursabile 7,1 milioane lei (obiective: o unitate medicala modernizata/ echipata, 845,6mp suprafata utila reabilitata si modernizata, 335 bucati echipamente, aparatura, dotari specifice);

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta "Prof.dr. Nicolae Oblu" Iasi, cu o valoare totala de 6,59 milioane lei, din care fonduri nerambursabile 5,05 milioane lei (obiective: o unitate medicala modernizata/echipata, 828,40 mp suprafata utila reabilitata, 1.100 mp suprafata desfasurata reabilitata, sapte cabinete medicale modernizate si dotate).

Perioada de implementare a proiectelor este de doi ani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional