Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Trelleborg Automotive construieste o noua fabrica la Dej

A.D. Investiţii /

Compania Trelleborg Automotive Dej intentioneaza sa isi extinda capacitatile de productie din judetul Cluj prin construirea si dotarea unei noi hale de productie in Parcul industrial ARC Dej. Valoarea investitiei a fost estimata la 16 milioane de euro, a precizat Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Investitia ar urma sa debuteze in cel mai scurt timp, respectiv in trimestrul IV al acestui an, iar productia efectiva va incepe nu mai tarziu de trimestrul al II-lea al anului 2014.

Compania isi propune sa obtina din partea Guvernului Romaniei, prin intermediul Schemelor de Ajutor de Stat, suma de 5,4 milioane de euro pentru cofinantarea investitiei.

Trelleborg Automotive Dej face parte din Grupul germano-suedez Trelleborg Vibracoustic, producator international de piese antivibratie pentru autovehicule.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional