Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Tribunalul Alba isi va construi un nou sediu

I.D. Investiţii /

Tribunalul Alba a primit in administrare de la Consiliul Judetean Alba doua parcele de teren in suprafata totala de 1.124 mp pentru construirea unui nou sediu. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean Alba, desfasurata la finele lunii martie.

Cele doua terenuri sunt amplasate in orasul Alba Iulia, zona Piata Consiliul Europei, strada Decebal. Preluarea se va face in termen de 30 de zile de la adoptarea hotarari Consiliului Judetean.

La ora actuala Tribunalul Alba functioneaza intr-un spatiu insuficent.

Tribunalul Alba va solicita alte doua terenuri in suprafata de 2.691 mp care apartin Consiliului Local al municipiului Alba Iulia.

Pe aceste terenuri urma sa se construiasca sediul Consiliului Judetean Alba. Odata cu aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ansamblul cultural Cetate, proiectul pentru zona centru a fost abandonat, astfel terenurile au ramas neutilizate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional