Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Tribunalul Cluj a admis o contestatie pentru executia unor lucrari aproape finalizate

I.D. Investiţii /

Tribunalul Cluj a anulat raportul procedurii de achizitie pentru atribuirea lucrarilor la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, chiar daca executia este finalizata in procent de 70%.

Decizia survine contestatiei depuse de societatea ACI, participant la licitatie, prin care aceasta solicita anularea adresei de comunicare a raportului procedurii.

Prin solutia pronuntata la data de 22 martie Tribunalul Cluj a dispus anularea adresei, a raportului procedurii, a cerut desfiintarea descalificarii ACI si plata cheltuielilor de judecata.

Primaria Municipiului Cluj-Napoca, beneficiarul proiectului, va ataca cu recurs decizia Tribunalui Galati, avand in vedere faptul ca instanta s-a pronuntat pe chestiuni (petite) care nu fac obiectul procesului intentat de catre ACI.

Contractul de proiectare si executie pentru obiectivul de investitii "Sala Multifunctionala de Sport, Aleea Stadion, f.n., Municipiul Cluj-Napoca" a fost semnat in luna noiembrie 2010 cu societatea CON-A. Contractul se ridica la suma de 50,93 milioane lei fara TVA, termenul de executie fiind de 36 de luni. Contractul a fost atribuit potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Pana la solutionarea litigiului lucrarile au fost sistate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional