Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ultimele apartamente de la Pallady Residence se vând cu 975 euro/mp

A.T. Piaţa Imobiliară /

Noua ofertă pentru complexul "Pallady Residence" se adresează cumpărătorilor ultimelor cinci locuinţe, finalizate la cheie. Preţul de vânzare este de 975 euro/mp, comparabil cu cel al apartamentelor vechi care se vând în zonă. Preţul include dotarea băilor cu mobilier şi centrale proprii în fiecare apartament, arată un comunicat de presă remis redacţiei. "Pallady Residence" a fost finalizat în luna martie 2009, este localizat în apropierea Bulevardului Theodor Pallady din sectorul 3 al Capitalei şi cuprinde 134 apartamente moderne. În jur de 100 de apartamente au fost deja predate noilor proprietari, care au semnat procesele verbale de predare-primire a locuinţelor fără obiecţii. Dezvoltatorul proiectului, "Invest Imobiliar Construct", este o companie care a realizat şi alte proiecte imobiliare importante, cum este ansamblul "Gura Siriului" finalizat în 2007. În prezent, compania mai are în curs de finalizare ansamblul "Pallady Towers", propus pentru finalizare în septembrie 2009. Acesta va cuprinde 230 de unităţi locative şi pregăteşte dezvoltarea altor două ansambluri rezidenţiale ce vor însuma 1.100 de locuinţe

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional