Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un centru comercial va lua locul fabricii de bere din Iasi

F.A. Investiţii /

Alpha Property Developments a primit de la autoritatile iesene autorizatiile de constructie pentru realizarea unor galerii comerciale, a unui complex comercial dar si a unui supermarket pe b-dul Chimiei din Iasi, potrivit www.raportuldeinvestitii.ro.

Investitiile vor fi realizate pe terenul fostei fabrici de bere, iar in sprijinul constructiilor din perimetrul bd. Tudor Vladimirescu, bd. Primaverii si bd. Chimiei autoritatile au conditionat eliberarea avizelor doar prin realizarea de catre beneficiar a unui sens giratoriu la intersectia celor trei bulevarde dar si realizarea unei benzi de circulatie suplimentare pe bd. Tudor Vladimirescu.

Terenul supus studiului pentru constructia centrului comercial are o suprafata de 2 ha, in timp ce constructia efectiva va fi de aproximativ 6000 mp. In ceea ce priveste supermarketul, acesta va avea o suprafata de 2000 mp. Complexul va include un centru comercial Kaufland, dar si un supermarket Lidl.

Autoritatile locale au avizat in aceeasi zona constructia unei autogari ce va include si statie de tramvai.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional