Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un centru de afaceri va fi construit la Calugareni

I.D. Investiţii /

Un centru de afaceri va fi construit la Calugareni

Contractul de finantare pentru infiintarea unei structuri de afaceri in Calugareni, judetul Giurgiu, a fost semnat vineri, 17 august, de Marcel Bolos secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Proiectul se ridica la valoarea totala de 84,91 milioane lei, din care 40,32 milioane lei reprezinta finantare nerambursabila din fonduri europene si de la bugetulul national.

Se vor construi doua hale cu functiunea de depozitare si spatii administrative si se vor realiza lucrari pentru asigurarea utilitatilor aferente. Totodată, se vor realiza platforme şi drumuri de acces. Obiectivul va gazdui intreprinderi mici, mijlocii si micro.

Secretarul de stat, Marcel Bolos, a declarat:

"Ma bucura faptul ca pot semna un astfel de proiect, cu atat mai mult cu cat, in prezent, la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului avem o deschidere deosebita către sprijinirea si dezvoltarea structurilor de afaceri. In acest sens, avem in lucru la minister un proiect de ordonanta care reglementeaza dezvoltarea infrastructurii de utilitati publice si infiintarea structurilor de afaceri. Programul, daca va avea acceptul Consiliului Concurentei, va fi finantat pentru inceput din fonduri de la bugetul de stat, iar daca va avea succes va fi propus pentru finantare din fonduri europene,".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional