Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un centru pentru situatii de urgenta va fi construit la Valea Iernii

I.D. Investiţii /

Autorizatia de construire a bazei de pregatire de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta din comuna Valea Ierii, zona Soim, judetul Cluj, a fost semnata.

Conform documentatiei tehnice, viitorul centru va avea doua corpuri principale de cladire care vor avea o suprafata desfasurata de aproximativ 2.000 de mp.

Centrul de la Valea Ierii va avea 100 de locuri de cazare, o sala de mese cu 80 de locuri, dar si doua sali de cursuri cu cate 50 de locuri. Pe langa constructia propriu-zisa, baza va mai cuprinde un teren de sport, un foisor pentru cursuri in aer liber, grajduri pentru cai, locuri de parcare si un tarc pentru cainii dresati pentru cautari.

Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a declarat:

"La Valea Ierii va fi un centru de pregatire al voluntarilor in caz de dezastru, aici se vor tine cursuri de pregatire civila, cursuri de prim-ajutor si vor fi organizate tabere de sinistrati. Consiliul Judetean Cluj are un acord de parteneriat cu reprezentantii filialei Cluj a Crucii Rosii prin care ne-am angajat ca vom sprijini constructia centrului de pregatire din Valea Ierii si am de gand sa le solicit colegilor mei, consilierii judeteni, sa fie de acord cu alocarea de fonduri pentru acest proiect."

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional