Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un complex sportiv va fi construit la 1.700 m

I.D. Investiţii /

Muntii Harghita

Muntii Harghita

Un complex sportiv va fi infiintat la o inaltime de 1.700 m pe platoul Ciceu din Muntii Harghita.

Se doreste ca acest complex sa fie unul de pregatire olimpica destinat practicantilor tuturor sporturilor. Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Harghita, beneficiarul investitiei, conditiile de la aceasta altitudine sunt optime pentru antrenamentele de baza. Pana in prezent acestea au fost confirmate de specialisti si sportivi practicanti de biatlon, ciclism si fotbal. Totodata, complexul sportiv ar fi o componenta importanta a initiativelor de dezvoltare turistica din zona.

Ansamblul se va desfasura pe o suprafata de 20-25 hectare. Complexul va fi format din trei terenuri de fotbal, dintre acestea unul dotat cu pista de atletism (pista alergare, groapa pentru saritura in lungime etc.), sala de sport dotata cu doua terenuri (unul de baschet, altul de handbal), minim 5-6 terenuri de tenis, 2.500 m de partie pentru schi fond, cu panou de tragere pentru practicantii de biatlon, precum si trasee special concepute pentru cursele de cros. Desigur vor exista locuri de cazare si un restaurant pentru minim 200-250 de persoane.

Discutiile legate de acest proiect au fost initiate inca din anul 2008, fiind implicate treisprezece localitati, mai mult de douazeci de composesorate si trebuie avute in vedere interesele a peste cincizeci de antreprenori locali pentru a nu fi incalcate valorile naturale ale muntilor Harghita.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional