Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un grup de investitori imobiliari închiriază întreg etajul 6 al clădirii Ethos House

V.B. Piaţa Imobiliară /

Un grup de investitori imobiliari închiriază întreg etajul 6 al clădirii Ethos House

Un grup de companii deţinute de dezvoltatori şi investitori imobiliari se alătură chiriaşilor premium din noua clădire de birouri Ethos House (Floreasca) şi închiriază, prin Crosspoint Real Estate, aproape 1.000 mp (întreg etajul 6 al imobilului), conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Spaţiul închiriat (cu suprafaţa netă de 917,18 mp) include 17 locuri de parcare şi a fost contractat pentru 5 ani.

Cladirea Ethos House, de pe malul lacului Floreasca (în proximitatea mall-ului Promenada), este una dintre cele mai recente dezvoltări imobiliare pe segmentul de birouri premium şi are o arhitectură inspirată din elemente ale Renaşterii florentine.

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 7.758 mp, distribuită pe 9 niveluri, Ethos House a fost construită de omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios (dezvoltatorul clădirii de birouri Polonă 68).

Imobilul a fost finalizat în totalitate. Printre chiriaşii care au mai contractat spaţii în Ethos House, se numără: ciocolateria Venchi, compania internaţională de asigurări BNP Paribas Cardif România şi Arval România (companie de leasing operaţional specializată în managementul flotelor auto).

Crosspoint este una dintre cele mai experimentate case de investiţii de pe piaţa autohtonă, cu portofolii totale gestionate până în prezent de peste 150 milioane euro şi peste 50 de mari proiecte, pentru companii locale şi multinaţionale. Fondat în 2005, Crosspoint oferă, prin diviziile de Investment Banking şi Real Estate, servicii de tranzacţionare şi consultanţă pentru domeniul imobiliar, precum şi soluţii financiare pentru mari investitori. Crosspoint Real-Estate este reprezentant exclusiv pentru România al Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE), o reţea internaţională care include peste 500 de companii imobiliare, ce realizează la nivel mondial tranzacţii anuale de peste 300 miliarde euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional