Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un nou centru social inaugurat in Sectorul 6

I.D. Piaţa Imobiliară /

Un nou centru social inaugurat in Sectorul 6

Un nou centru pilot social multifunctional destinat celor mici a fost inaugurat marti, 22 noiembrie 2011, de Primaria Sectorului 6 impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Centrul , este situat pe strada Donitei nr. 4 (Prelungirea Ghencea) si se adreseaza aceleiasi categorii de beneficiari, oferind aceleasi servicii ca Centrul , deschis in luna februarie a acestui an.

Realizate prin parteneriatul dintre cele doua institutii, centrele se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre trei si sapte ani care nu frecventeaza cursurile gradinitelor de stat sau particulare oferind, la standarde europene, servicii educative, de ingrijire, hrana si supraveghere pe timp de zi pentru micutii prescolari.

Avand o capacitate de 70 de locuri, centrul beneficiaza de sali de clasa, sali de joaca/dormitoare, sala pentru activitati sportive, cabinet medical, cabinet de psihologie, sala pentru material didactic si jucarii, sala de mese, loc de joaca amenajat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional