Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un nou drum va lega cartierele Nufarul si Velenta din Oradea

A.D. Investiţii /

Un nou drum va lega cartierele Nufarul si Velenta din Oradea

Primaria Oradea a finalizat cea mai mare parte din lucrarile drumului de acces in zona strazilor Meiului si Seleusului, care va lega cartierele Nufarul si Velenţa. Valoarea totala a lucrărilor este de aproape 5,3 milioane lei, fara TVA, potrivit reprezentantilor institutiilor.

In prezent, firma executanta, Selina, efectueaza lucrarile de turnare asfalt pe trotuare precum si lucrari la infrastructura pe strada Lotus.

Amplasamentul a fost predat executantului la începutul lunii octombrie. Astfel, s-a amenajat intersectia strada Meiului cu strada Nufarului (banda de stocaj), s-a realizat prelungirea strazii Meiului - inclusiv canalizarea meteorica si iluminat public, podul peste paraul Peta, a avut loc amenajarea strazii Prieteniei, a strazii Turzii, prelungirea strazii Erkel Ferenc, s-a realizat parcarea cu 98 de locuri in prelungirea strazii Vavilov si o parcare pentru autoturisme cu 24 locuri in prelungirea strazii Zorelelor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional