Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un nou lacas de cult pentru orasul Medgidia

I.D. Investiţii /

O noua biserica va fi construita la Medgidia pentru locuitorii zonei Orasul Nou, in urma solicitarilor facute de acestia.

Primaria a depistat la inceputul acestui an un teren aflat in extravilanul municipiului, la limita intravilanului, cu o suprafata totala de 1.100 metri patrati din care 1.058 de metri au fost studiati printr-un Plan Urbanistic de Zona si au fost alocati pentru construirea Bisericii.

Lucrarile de constructie vor demara in cursul zilei de astazi.

In viitor Primaria Medgidia are in vedere extinderea proiectului prin trecerea in intravilan a unor suprafete suplimentare de teren in jurul bisericii,urmand a fi construit acolo un centru social care sa vina in completarea activitatii bisericesti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional