Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un nou minim al preturilor apartamentelor din Bucuresti

A.D. Piaţa Imobiliară /

Un nou minim al preturilor apartamentelor din Bucuresti

Preturile medii ale apartamentelor vechi din Bucuresti au scazut in luna noiembrie la toate tipurile de unitati cu pana la 5%. Deprecierile sunt si mai accentuate raportat la aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la o variatie de -15% in cazul apartamentelor de patru camere, conform unui raport al portalului Anunturiparticulari.ro.

Astfel, cele mai importante scaderi s-au inregistrat la apartamentele de doua si de patru camere, care au ajuns la cel mai mic pret din 2007 pana in prezent. Daca in cazul apartamentelor de doua camere proprietarii au scazut pretentiile sub pragul de 55.000 euro, la cele de patru camere, preturile medii solicitate se apropie de 90.000 euro, cu peste 15.700 euro mai putin comparativ cu acum un an.

De asemenea, pretul mediu solicitat pentru garsoniere din Capitala a scazut in luna recent incheiata pana la aproximativ 34.800 euro la aceasta categorie. Variatia oscileaza astfel de la -5%, pe un interval de 30 de zile, pana la -7%, comparativ cu luna noiembrie a anului trecut, echivalentul a putin peste 2.600 euro.

In cazul apartamentelor vechi de trei camere din Capitala, media a trecut in noiembrie cu putin peste 77.000 euro, o scadere si pe acest segment de 1% fata de preturile inregistrate in urma cu doar o luna, cand pretul mediu depasea 78.000 euro. Deprecierea este si mai accentuata pe un interval de 12 luni, ajungand la -2%, echivalentul a aproximativ 1.700 euro.

In ceea ce priveste numarul de oferte nou aparute pe piata in luna noiembrie, statisticile Anunturiparticulari.ro indica o oferta mai slaba cu aproximativ 16% fata de octombrie 2012, valoarea inregistrata situandu-se insa usor peste media acestei perioade.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional