Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un nou parc acvatic se deschide langa Bucuresti

I.D. Investiţii /

Un nou parc acvatic se deschide langa Bucuresti

Cel mai mare complex de agrement din Romania va fi deschis in data de 14 august in localitatea Chiajna de langa Bucuresti.

Parcul acvatic "La Plaja" cuprinde 27 de topogane de apa. Totodata, in complex este inclusa o piscina de tip inelar cu o lungime de 500 m. In mijlocul parcului se afla Cetatea Ploii, construita pe mai multe niveluri si echipata cu 70 de elemente de joaca.

Zona de plaja a parcului cuprinde 3.000 mp de nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spatii comerciale, unitate medicala, zone de joaca pentru copii, zona pentru petreceri, scena multifunctionala si terenuri de volei pe plaja.

Parcul "La Plaja" face parte din proiectul Divertiland Multi Entertainment Park implementat de Magic World Developments.

Dezvoltatorul parcului doreste sa deschida pana in 2015 langa "La Plaja" un park de distractii, un centru de divertisment familial si un club de wellness si sport.

Parcul de distractii va fi construit pe o suprafata de 42.000 mp si va fi structurat pe trei categorii de distractii.

Centrul de divertisment familial este o constructie interioara, incluzand un parc acvatic si de distractii, precum si facilitati precum: minigolf, jocuri electronice, jocuri de indemanare, pereti de catarare etc.

Clubul de wellness si sport va fi dedicat activitatilor sportive si spa. Complexul va incorpora bazine de inot, terenuri de fotbal, baschet, tenis etc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional