Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un nou pod peste Mures va fi gata la primavara

I.D. Investiţii /

raul Mures

raul Mures

Lucrarile la noul pod peste raul Mures de la Pecica, judetul Arad, sunt finalizate in proportie de 80%.

Nicoale Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad, a declarat:

"In momentul de fata putem spune ca lucrarile sunt in grafic si estimam ca in primavara anului viitor toate lucrarile sa fie finalizate. Investitia este sustinuta din banii Consiliului Judetean, fiind un proiect de referinta pentru Arad. [..] In acest moment se lucreaza si la drumul de legatura dinspre Sanpetru spre Pod, lucrare ce speram sa fie finalizata la inceputul anului viitor."

Valoarea totala a proiectului este de 28,61 milioane lei, sursa de finanţare fiind Consiliul Judeţean Arad.

Prin construcţia podului peste raul Mureş se va asigura legatura directa intre orasul Pecica, situat pe malul drept al raului si localitatile de pe malul stang al Muresului.

Pana la finele anului investitia va fi gata in procent de pana la 85 - 87 % . in momentul de fata se lucreaza la infrastructura ultimei pile, P2, astfel incat pana la sfarsitul anului sa se poata monta si grinzile pe malul stang, pe partea de Sanpetru German. Pe langa montatul grinzilor se vor incepe lucrarile la cele doua rampe. In lunile martie si aprilie se va turna asfaltul.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional