Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un sfert din locuinţele din "Adora Pipera" au fost contractate

Simona Grigorescu Piaţa Imobiliară /

Un sfert din locuinţele din "Adora Pipera" au fost contractate

În primele luni de la inaugurarea proiectului rezidenţial "Adora Pipera" din nordul Bucureştiului, investiţie finanţată de fondul britanic Patron Capital, un sfert din cele 76 de locuinţe disponibile au fost contractate, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Proiectele Adora au început în 2013 cu "Adora Urban Village" în sud-vestul Capitalei şi au continuat anul trecut cu lansarea "Adora Park" în Arad şi "Adora Forest" în Timişoara.

În cadrul proiectului rezidenţial "Adora Pipera" se pot uni două apartamente fără a afecta integritatea structurii de rezistenţă. Pe de altă parte, locuinţele din "Adora Pipera" au bucătării separate de living room.

Andreea Hamza, director de marketing şi vânzări Adora: "Am dezvoltat în Pipera un complex rezidenţial conceput pentru un public mai exclusivist în ceea ce priveşte preferinţele pentru materialele folosite, modularitatea apartamentelor, accesul rapid către aeroport si Autostrada A3 şi, nu în ultimul rând, intimitatea".

În cadrul proiectului, preţul pe metru pătrat este sub 600 de euro, arată sursa citată.

Proiectul rezidenţial oferă, în zona Pipera, garsoniere, apartamente cu trei dar şi cu două camere. Preţurile locuinţelor din Adora Pipera încep de la 67.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere, de la 59.000 de euro pentru apartamentele cu două camere, respectiv de la 45.000 de euro pentru garsonierele duble.

Reprezentanţii poriectului mai transmit: "Adora Pipera a păstrat conceptul de compartimentare interioară inteligentă lansat odată cu Adora Urban Village care aduce o extra-cameră inclusă în preţ cu funcţionalitate multiplă, precum şi eficienţă energetică".

Proiectele Adora sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar şi administrator de proprietăţi Tagor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional