Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

United Business Center a semnat contracte pentru 1.000 mp

I.D. Piaţa Imobiliară /

Palas Iasi

Palas Iasi

United Business Center, componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iasi, a inchiriat recent aproximativ 1.000 mp catre trei companii multinationale: Basware, Movial si PwC.

Cea mai mare suprafata, de circa 820 mp, este ocupata de birourile companiei Basware, lider global in solutii IT.

Movial este o companie internationala de servicii tehnologice, cu o profunda experienta si expertiza in design si tehnologizare incorporata Linux, Android, iOS si WinPhone.

PwC este prezenta pe piata din Romania din 1991 si ofera servicii de audit si consultanta financiara pentru afaceri companiilor romanesti si multinationale, din diverse sectoare de activitate, precum si institutiilor publice.

In prezent centrul de birouri este inchiriat in proportie de 85%.

United Business Center face parte din ansamblul urbanistic multifunctional Palas dezvoltat de compania Iulius Group. Complexul reuneste componentele comercial, hotelier, entertainment - si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall. Compania detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional