Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Uniunea Europeana va finanta realizarea unui centru comunitar la Cluj

I.D. Investiţii /

Contractul de finantare nerambursabila pentru proiectul "Centru comunitar judetean - complex de servicii sociale comunitare pentru copii si adulti Cluj" a fost semnat in data de 10 ianuarie 2012. Semnatarii au fost Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2007-2013 si Unitatea Administrativ-Teritoriala Judetul Cluj, in calitate de beneficiar.

Valoarea totala a proiectului este de 9,26 milioane lei, din care finantarea nerambursabila acordata din Fondul Europena de Dezvoltare Regionala se ridica la suma de 6,3 milioane lei. Proiectul beneficiaza si de finantare nerabursabila din bugetul national in valoare de 967.000 lei si cofinantare de la Consiliul Judetean Cluj in valoare de 148.780 lei.

Proiectul prevedere realizarea lucrarilor de modernizare a centrului pe o suprafata desfasuta de 1772 mp. De asemena, proiectul include dotarea cu mobilier si aparatura recuperare medicala/kinetoterapie/hidroterapie/logopedie cat si cu echipamente IT a Centrului Comunitar.

Proiectul cuprinde noua contracte dupa cum urmeaza: lucrari de modernizare, dirigentie de santier, achizitie mobilier, echipamente IT, dotari, servicii de publicitate, servicii de audit,

Perioda de implementare a proiectului este de 24 de luni, din 13 decembrie 2011 pana in 12 decembrie 2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional