Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Va incepe constructia unui centru logistic la Cluj

A.D. Investiţii /

Horea Uioreanu, presedintele CJ Cluj (stanga) si Hanns Dietrich, presedintele KHD

Horea Uioreanu, presedintele CJ Cluj (stanga) si Hanns Dietrich, presedintele KHD

Compania germana de logistica Karl Heinz Dietrich (KHD) va investi 15 milioane de euro pentru construirea unui complex de spatii de depozitare in parcul industrial Tetarom III din Jucu, judetul Cluj, au anuntat reprezentantii Consiliului Judetean Cluj, proprietarul parcului.

Compania a concesionat in parcul industrial un teren de 4,4 hectare. Intr-o prima etapa va investi aici 5 milioane de euro, constructia primului depozit urmand sa inceapa in acest an, pentru a fi terminata pana in martie 2014, a precizat Hanns Dietrich, presedintele KHD.

"Mai avem o serie de alti investitori cu care suntem in discutii, unele dintre ele in faza incipienta, altele in faza de finalizare", a precizat la randul sau presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional