Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

VOCI DIN PIAŢĂ:"Trendul ascendent al sectorului imobiliar - afectat de evoluţia ROBOR"

Locuinţe /

"Trendul ascendent al sectorului imobiliar - afectat de evoluţia ROBOR"
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Ansamblul rezidenţial Mojo Design Apartments Ferdinand urmează să fie finalizat la sfârşitul acestui an şi va pune pe piaţă 56 de locuinţe

    Ansamblul rezidenţial Mojo Design Apartments Ferdinand, situat în zona Iancului, la şapte minute distanţă de metrou, cuprinde două blocuri a câte cinci etaje, cu subsol comun şi parter, care găzduiesc 56 de apartamente în total.

    Potrivit reprezentanţilor proiectului, apartamentele sunt de tip studio dublu, având o suprafaţă utilă de 46 de metri pătraţi şi balcoane de 11 metri pătraţi, locuinţe cu două şi trei camere, având suprafeţe utile de 50 de metri pătraţi şi terase de 5 metri pătraţi, respectiv 70 de metri pătraţi şi terase de 6 metri pătraţi.

    Preţurile variază crescător în funcţie de etaj şi pornesc de la 77.000 de euro (fără TVA), pentru un studio dublu, 79.800 de euro (fără TVA), pentru apartamentele cu două camere şi 116.000 de euro (fără TVA), pentru locuinţele de trei camere.

    Potrivit reprezentanţilor acestuia, proiectul a demarat în decembrie 2017 şi va fi finalizat şi predat la sfârşitul ultimului trimestru al anului curent, locuinţele fiind predate complet finisate.

    Cumpărătorii vor avea la dispoziţie şi o parcare subterană, unde preţul unui loc echivalează 10.000 de euro, plus TVA, sau supraterană, unde un loc de parcare costă 8.000 de euro, plus TVA.

    Conform reprezentanţilor proiectului, la târgul imobiliar din primăvară, 35% dintre apartamente erau deja contractate, iar cumpărătorii sunt familii tinere cu venituri medii spre superioare.

    În ceea ce priveşte tendinţele pieţei imobiliare, aceştia sunt de părere că piaţa este în uşoară creştere, evoluţie puţin afectată, însă, de traiectoria indicelui ROBOR şi de incertitudinile pieţei financiare.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional