Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Volum mare de oferte pentru birouri in centrul Bucurestiului

A.D. Piaţa Imobiliară /

Volum mare de oferte pentru birouri in centrul Bucurestiului

In ultimele patru luni, oferta de vile disponibile la inchiriere in zona ultracentrala a Bucurestiului aproape s-a dublat, iar oferta de cladiri de birouri a crescut cu 25%, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Esop.

In zona ultracentrala sunt incluse perimetre precum Unirii, Universitatii, Dacia, Romana, Cismigiu, Rosetti, Eminescu, Lipscani, Elisabeta, Carol, Polona si Batistei.

Nivelul chiriei solicitate pentru spatiile de birouri clasa A din aceste zone se situeaza intre 15,4 - 18,5 euro pe mp pe luna. Spatiile din cladirile clasa B si B+ sunt oferite la inchiriere pentru 12-15,5 euro pe mp pe luna. In aceleasi zone, vilele pot fi inchiriate cu 9,5-13,5 euro pe mp pe luna.

In prezent, in zona ultracentrala sunt disponibile 69 vile cu spatii de birouri, cu 34 unitati mai multe decat la sfarsitul lunii iunie a acestui an.

In ceea ce priveste oferta de spatii noi, se poate alege intre 88 cladiri de birouri, cu 19 imobile in plus fata de sfarsitul lunii iunie. In acestea, se gasesc spatii flexibile de inchiriat, cu suprafete intre 100 mp si 9.920 mp, conform reprezentantilor Esop.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional