Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Volumul investitiilor in structuri hoteliere se va mentine in 2012

A.D. Piaţa Imobiliară /

Volumul investitiilor in structuri hoteliere se va mentine in 2012

Volumul mondial al investitiilor in hoteluri a crescut semnificativ in anul 2011, pana la 30 miliarde de dolari, in crestere cu 13% fata de anul precedent, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara "Jones Lang LaSalle Hotels".

Pentru anul 2012 reprezentantii "Jones Lang LaSalle Hotels" se asteapta la un volum de investitii similar celui din 2011, in pofida incertitudinii privind evolutia economiei mondiale.

Cele mai mari tranzactii din industria hoteliera in 2012 vor fi probabil induse de ajungerea la scadenta a unor credite bancare, respectiv datorita dificultatilor de refinantare. Fondurile cu capital privat si investitorii institutionali ar putea lichida anumite achizitii mai vechi, fie pentru a iesi din investitiile in active non-esentiale, fie pentru a returna investitorilor capitalul pe masura ce fondurile se apropie de maturitate.

Randurile cumparatorilor ar putea fi ingrosate de fondurile suverane de investitii si investitorii privati - persoane fizice, cu perspectiva pe terment lung si care vor sa faca achizitii strategice la nivel global. Companiile publice se vor concentra pe achizitiile existente si mai putin pentru realziarea unora noi, apreciaza reprezentantii "Jones Lang LaSalle Hotels".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional