Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Vrei apartamente iefitine, du-te in Rahova

I.D. Piaţa Imobiliară /

Cele mai ieftine apartamente din Capitala se gasesc in Rahova, unde pretul mediu solicitat pentru apartamentele vechi si noi este de 893 euro/mp util. Aceasta valoare este cu 24% mai mica decat pretul mediu solicitat in luna ianuarie conform Indicelui calculat de portalul Imobiliare.ro la nivelul apartamentelor din toate cartierele Bucurestiului.

In Rahova pretul garsonierelor vechi porneste de la 20.000 euro, un apartament cu doua camere poate fi gasit la preturi care pornesc de la 32.000 euro, iar o unitate cu trei camere poate fi gasita chiar si la 45.000 euro.

Pe de alta parte, cele mai scumpe apartamente din Capitala sunt in Kiseleff-Aviatorilor, unde pretul mediu cerut pentru unitatile vechi si noi scoase la vanzare, 1.520 euro/mp util, este cu aproape 30% mai ridicat decat pretul mediu calculat la nivelul intregului oras. Aici, pretul unei garsoniere noi poate urca pana la 100.000 euro, pretul unui apartament cu doua camere poate depasi 250.000 euro, iar un apartament de lux cu trei camere poate fi cumparat chiar si cu 1 milion de euro.

Cea mai dinamica zona din Capitala, din punct de vedere al numarului de oferte in acest inceput de an este Titan. In intervalul 1-31 ianuarie, au existat 840 de oferte care vizau vanzarea apartamentelor in acest cartier. 39% dintre acestea sunt apartamente cu doua camere, tot atatea unitati cu trei camere, 16% garsoniere, iar restul apartamente au patru camere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional