Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

WDP deruleaza doua investitii in Romania

A.D. Investiţii /

WDP, dezvoltatorul si operatorul belgian de spatii logistice si industriale, a obtinut in primul trimestru din an un profit net de 13,8 milioane de euro, in crestere cu aproape un sfert fata de perioada similara din 2012 (11,1 milioane de euro), potrivit unui raport al companiei.

Compania estimeaza pentru acest an un profit net de 60 milioane de euro.

In Romania, WDP a inceput in al doilea trimestru al anului curent dezvoltarea unei hale de productie de 5.000 mp la Brasov. De asemenea, WDP a demarat lucrarile la un parc fotovoltaic la Sarulesti, judetul Calarasi, cu o capacitate de 6 MW. Investitiile in aceste doua proiecte totalizeaza peste 10 milioane de euro.

WDP detine in Romania un parc logistic de aproape 6.900 mp la Oarja, judetul Arges, precum si terenuri insumand 860.000 mp.

Portofoliul WDP la sfarsitul lunii martie era compus din 103 proprietati cu aproximativ doua milioane de mp inchiriabili in Belgia, Olanda, Franta, Republica Ceha si Romania. Valoarea acestuia depasea 1,16 miliarde de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional