Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

West Gate si Novo Park: grad de inchiriere de aproape 100%

I.D. Piaţa Imobiliară /

Novo Park

Novo Park

Parcurile de birouri West Gate si Novo Park, dezvoltate de compania Genesis Development, au ajuns la un grad de ocupare de 94%, respectiv 99%. Doi dintre chiriasii existenti, Societe Generale si UniCredit Business Integrated Solutions, au inchiriat noi spatii cu o suprafata totala de 5.000 mp.

Compania Societe Generale, actionarul majoritar al BRD, si-a dublat suprafata ocupata in West Gate, ajungand la 5.000 de metri patrati.

UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS) a ajuns, dupa extinderea suprafetei existente, la aproape 12.500 de metri patrati ocupati in Novo Park.

Gradul mediu de ocupare al celor doua parcuri de birouri, care insumeaza 150.000 de metri patrati de clasa A, a crescut astfel la aproape 97%.

Liviu Tudor, presedintele Genesis Development, a declarat:

"2013 a fost un an in care am reusit sa atragem noi chiriasi, sa permitem extinderea celor existenti si sa renegociem contracte de inchiriere care au facut istorie, cum este cel cu HP, cel mai mare chirias din piata spatiilor de birouri."

Parcul de birouri West Gate, amplasat in cartierul Militari, in imediata apropriere a statiei de metrou Preciziei, este compus din cinci cladiri de birouri, cu o suprafata totala de 75.000 de metri patrati.

Novo Park, amplasat in vecinatatea statiei de metrou Pipera, este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de aproximativ 75.000 mp inchiriabili.

In acest an, ambele parcuri de birouri au obtinut certificarea BREEAM Very Good.

Recent, Genesis Development a investit 800.000 de euro in crearea de noi facilitati, lucrari de infrastructura si peisagistica in cadrul proiectului Novo Park.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional