Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Wilhelm Geiger va finaliza lucrarile la depozitul de la Tutora

I.D. Investiţii /

Wilhelm Geiger va finaliza lucrarile la depozitul de la Tutora

Unul dintre cele mai importante contracte din cadrul proiectului de management integrat al deseurilor in judetul Iasi a fost semnat vineri, 12 iulie.

Consiliul Judetean Iasi a incheiat cu compania Geiger Transilvania, liderul asocierii care a castigat licitatia de proiectare si executie, un contract de 37 milioane de lei, fara TVA.

Lorand FABIAN, directorul general Geiger Transilvania, a declarat:

"Firma noastra este activa in Romania de la mijlocul anilor "90 si, in prezent, are 250 de angajati. In Romania am efectuat mai multe lucrari mari de infrastuctura, una dintre ele fiind centura ocolitoare a Sibiului. De curand am deschis un punct de lucru si la Iasi. Intentia noastra nu este de a veni si executa un contract de infrastructura, ci de a ramane pe plan local, de a investi si executa si alte tipuri de lucrari."

Lucrarile vizeaza inchiderea depozitului de la Tomesti si constructia subcompartimentului 3 Tutora si finalizarea statiei de compost si sortare existenta.

Conform contractului semnat astazi, asocierea SC Geiger Transilvania SRL Cristesti - Mures - Wilhelm Geiger GmbH & Co. KG - SC Conest SA Iasi va realiza proiectarea si executia lucrarilor mentionate in maxim 15 luni.

Pana in acest moment, in cadrul proiectului "Sistem de Management Integrat al Deseurilor (SMID) in Judetul Iasi" au fost incheiate trei contracte de servicii:

- Verificarea proiectelor tehnice - SC Expert Instal Construct SRL Iasi, 24.500 lei (fara TVA), durata: 19 luni;

- Asistenta tehnica din partea proiectantului pe durata executiei lucrarilor - SC Romair Consulting Ltd Bucuresti, 734.000 lei (fara TVA), durata: 18 luni;

La acestea doua se adauga cel incheiat vineri.

In cursul lunii iulie vor fi initiate procedurile de achizitie publica pentru:

- Contract de lucrari - Construire statie de transfer Baltati si statie de transfer si sortare Ruginoasa - valoare estimata 23,93 milioane lei (fara TVA);

- Contract de lucrari - Reabilitare si inchidere depozite urbane neconforme din Judetul Iasi - valoare estimata 21 milioane lei (fara TVA);

- Contract de servicii de audit financiar al proiectului - valoare estimata 284.490 lei (fara TVA).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional