Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Willbrook International a câştigat premiul Best Luxury Development pentru Oxford Gardens

F. A. Piaţa Imobiliară /

Willbrook International, dezvoltatorul imobiliar de origine britanică, a fost premiat pentru Best Luxury Development de către revista britanică Overseas Living pentru proiectul rezidenţial de lux Oxford Gardens, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

"În spiritul Willbrook, esenţa ansamblurilor rezidenţiale dezvoltate reprezintă talentul de a îmbina armonios arhitectura la standarde de excelenţă cu un design de înaltă calitate, atent la detalii, într-o locaţie deosebită, completate de servicii private exclusiviste definite de atribute ca inovaţie şi calitate. Această filozofie este aplicată şi proiectului Oxford Gardens, care reprezintă declaraţia perfectă a bunului gust şi a bunăstării sociale, asociate cu tradiţia englezească. Sunt foarte mândră de recunoaşterea internaţională de care beneficiază proiectele noastre", a declarat Daiana Voicu, Managing Partner Willbrook International.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional