Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Wipro a închiriat 4.500 mp în City Business Center Timişoara

A.T. Piaţa Imobiliară /

Compania Wipro Technologies România, filiala locală a Wipro, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing şi software la nivel mondial, va demara activitatea în Timişoara la mijlocul lunii ianuarie 2010. Vivek Bakshi, preşedintele Wipro România, a declarat: "Suntem în Româ-nia din anul 2006 şi am evaluat mai multe locaţii pentru o eventuală extindere atât în Bucureşti cât şi la nivel naţional. Am decis extinderea în Timişoara, unde închiriem aproximativ 4.500 mp spaţii de birouri în City Business Center Timişoara".

Închirierea a fost intermediată de către compania de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle, agent co-exclusiv pentru centrul timişorean de afaceri, arată un comunicat remis redacţiei. Wipro va ocupa o mare parte din Clădirea C, aflată acum în construcţie şi cu termen de finalizare în ultimul trimestru al acestui an. Contractul de închiriere se va derula pe o perioadă de 10 ani, pentru o chirie medie de 13 euro/mp/lună.

City Business Centre, dezvoltat de ModaTim Investment, va oferi aproximativ 34.000 mp spaţii de birouri Clasa A şi aproximativ 8.000 mp pentru activităţi de retail şi servicii, şi va fi dezvoltat în cinci clădiri. Fiecare clădire oferă aproape 8.000 mp, dispuşi pe parter, mezanin şi şase etaje, împreună cu un etaj subteran dedicat parcărilor. În prezent, sunt finalizate şi 100% închiriate primele două clădiri.

ModaTim Investment S.A. este o firmă înfiinţată în 2005 de către producătorul de confecţii ModaTim SA şi este specializată în dezvoltări imobiliare. City Business Centre Timişoara este primul proiect realizat de companie

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional