Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Woodcote Romania": sisteme pe bază de polistiren sau vată minerală

F.A. Materiale /

"Woodcote Romania" oferă două sisteme de termoizolaţie pentru exterior: unul clasic pe bază de polistiren (sistemul termoizolant Extherm) şi sistemul pe bază de vată bazaltică.

Sistemul termoizolant pe bază de polistiren este agrementat tehnic, iar pentru cel cu izolaţie din vată bazaltică au început procedurile de agrementare. În scurt timp , compania va fi singura din România care comercializează un sis-tem cu izolaţie din vată minerală agrementat, susţin reprezentanţii săi.

Pentru ambele sisteme, compania oferă tencuieli decorative proprii. De asemenea, oferă soluţii complete de termoizolare şi finisaj pe bază de tencuieli mecanizate.

Termosistemul este compus din polistiren sau vată minerală, adezivi de lipire, dibluri pentru fixarea mecanică, plasă din fibră de sticlă, adeziv masă şpaclu, tencuială de finisaj structurată de diverse culori.

Între cele două sisteme de termoizolare pe care le oferă "Woodcote Romania" există diferenţe datorate materialelor izolatoare folosite. Un avantaj al sistemului pe bază de vată bazaltică este termorezistenţa la incendii şi faptul că asigură o mai bună aerisire a peretelui.

Costul de la 18 la 26 lei/mp pentru termosistemul pe bază de polistiren

Costul pe metrul pătrat în cazul termosistemului Extherm:

-termosistem polistiren 5 cm - 18 lei/metru pătrat + tva

-termosistem polistiren 10 cm - 26 lei/metru pătrat + tva

Preturile sunt strict pe termosistem (termosistemul Extherm) includ masa de şpaclu şi de lipire, polistirenul, diblurile şi plasa de armare.

Montajul poate fi efectuat de către echipe de montatori recomandate de "Woodcote" pentru care compania poate garanta calitatea lucrării.

Termenul de garanţie pentru sistemul termoizolant pe baza de polistiren este de doi ani şi o durată de viaţă de 15-20 de ani dacă se respectă fişa tehnică a acestuia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional