Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ZONA BARBU VĂCĂRESCU, BUCUREŞTI:Impact cumpără cu 9 milioane euro o treime dintr-un lot de terenuri de aproape 8 ha

V.B. Piaţa Imobiliară /

Compania Impact Developer &Contractor (IMP) a cumpărat, pentru 9 milioane euro, o cotă parte de o treime din dreptul de proprietate asupra unui lot de terenuri cu suprafaţă totală de 78.970 mp situate în Capitală, pe bulevardul Barbu Văcărescu, potrivit unui comunicat trimis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Impact a achiziţionat o cotă parte de 1/3 din dreptul de proprietate asupra imobiliului compus din cinci terenuri, în suprafaţă totală de 78.970 de metri pătraţi. Terenurile sunt situate în Bucureşti, bulevardul Barbu Văcărescu, nr 164E, 162A, 162-164, 164D", se arată în documentul citat.

Preţul de achiziţie a fost achitat integral la semnarea contractului, din sumele încasate de societate, aferente unei majorări de capital social.

Achiziţia face parte din strategia IMP pentru perioada 2014-2018, iar terenurile vor fi utilizate pentru dezvoltarea societăţii.

Acţiunile IMP au închis astăzi în urcare cu 7,23% şedinţa de tranzacţionare pe BVB, până la preţul unitar de 1,35 lei. La acest nivel, capitalizarea societăţii este de 375.119.874,90 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional