Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

TUI inaugurează noi hoteluri în Grecia

Internaţional /

TUI inaugurează noi hoteluri în Grecia
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    TUI Group, gigantul german din domeniul turismului, va inaugura, în această vară, mai multe hoteluri în Grecia, în special în insulele Creta, Kos, Zakynthos şi Santorini, conform anunţului făcut de companie luna trecută.

    Vara aceasta, TUI va deschide o nouă unitate TUI Family Life în Creta - the TUI Family Life Elounda Breeze, şi patru hoteluri destinate adulţilor, sub brandul TUI Sensimar: TUI Sensimar Atlantica Belvedere Resort & Spa în Kos, TUI Sensimar Zante Maris în Zakynthos, TUI Sensimar Alba Island în Creta şi TUI Sensimar Meltemi Blu în Santorini.

    "Ne extindem în Grecia atât cu propriul portofoliu de hoteluri, cât şi cu hotelurile sub brandul Atlantica concept, care face parte dintr-un joint venture de lungă durată", a declarat Sebastian Ebel, membru al boardului executiv al TUI, responsabil pentru afacerile Hotels & Resorts, respectiv Cruise.

    TUI a achiziţionat un vast complex hotelier (trei foste hoteluri din Lakitira) în insula grecească Kos, marcând debutul unei abordări speciale a investiţiilor hoteliere.

    Datorită modificărilor legislative din Grecia, a avut loc pentru prima dată o licitaţie publică în domeniu, la care societatea mixtă Atlantica, deţinută de TUI, a prezentat oferta câştigătoare. Cele trei foste hoteluri din Lakitira au fost oficial integrate în portofoliul grupului de turism.

    Expansiunea TUI în Grecia face parte din obiectivul companiei de a-şi consolida segmentul hotelier care generează profituri substanţiale. Noile hoteluri din ţară sunt printre cele peste 20 de hoteluri pe care TUI intenţionează să le deschidă în această vară, în unsprezece ţări din Europa, Africa şi Asia.

    Zece noi hoteluri TUI şi-au făcut deja debutul la data de 1 mai.

    "Hotels & Resorts, Cruises şi Destination Experiences sunt zonele majore de expansiune pentru TUI. Extindem în mod constant aceste afaceri, care generează deja aproximativ 70% din câştigurile grupului nostru", conform lui Sebastian Ebel, care adaugă: "Segmentul hotelier este mai puţin ciclic decât activitatea tradiţională a operatorilor de turism, care reprezintă acum 30% din câştigurile TUI. Investim constant în hoteluri, nave şi extinderea platformelor digitale pentru activităţile de destinaţie".

    TUI are în prezent aproximativ 380 de hoteluri şi 17 nave de croazieră.

    Proiectele de construcţii hoteliere din Europa au sporit cu aproape 49% în aprilie

    Un număr de 1.454 de proiecte hoteliere, care au 187.198 de camere, erau în construcţie în aprilie 2019, mai precis în faza finală de dezvoltare, numărul fiind cu 48,6% mai mare faţă de aceeaşi lună din 2018, potrivit hotelnewsresource.com.

    Majoritatea camerelor din regiune se află pe trei segmente: neafiliate la branduri hoteliere, upscale şi upper midscale. Din cele trei segmente, proiectele neafiliate au cunoscut cea mai mare creştere procentuală anuală: 57.274 camere (+119,9%). Urmează segmentul upscale, cu 40.477 camere (+34%) şi cel upper midscale, cu 31.127 camere (+16,1%).

    Cinci ţări europene au, fiecare, pes-te 7.000 de camere hoteliere în construcţie. Germania conduce în clasament, cu 49.901 de camere în construcţie, reprezentând 7,6% din oferta existentă a ţării. Urmează Regatul Unit, cu 42.278 camere, adică 6,3% din oferta existentă de camere de hotel, Spania - cu 12.158 camere (2% din ofertă), Franţa - cu 8.715 camere (1,6% din ofertă) şi Turcia - cu 7.246 camere (2,5% din ofertă).

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional