Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Vivenda Residencias şi Stellaris Residencias - proiectele imobiliare moderne în Bucureşti

Piaţa Imobiliară /

Vivenda Residencias şi Stellaris Residencias - proiectele imobiliare moderne în Bucureşti

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Piaţa imobiliară din Bucureşti continuă să se dezvolte cu proiecte ambiţioase, menite să răspundă cerinţelor tot mai ridicate ale clienţilor. Două dintre cele mai recente şi interesante proiecte prezentate la Salonul Imobiliar Bucureşti sunt Vivenda Residencias şi Stellaris Residencias, situate în Sectorul 2 şi Sectorul 6 al Capitalei.

    Vivenda Residencias este un ansamblu rezidenţial ce oferă apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, cu suprafeţe variind între 50 şi 120 de metri pătraţi utili. Proiectul se află în faza de construcţie, cu un termen de finalizare estimat pentru sfârşitul anului 2024.

    Acest ansamblu se remarcă prin accesul controlat şi facilităţile moderne, inclusiv zone de joacă pentru copii şi boxe la subsol. În prezent, Vivenda Residencias a scos la vânzare 100 de unităţi noi, dintr-un total de 1400 de apartamente planificate. Preţurile pentru aceste apartamente variază între 93.000 de euro plus TVA şi 240.000 de euro plus TVA, în funcţie de suprafaţă.

    Stellaris Residencias, situat în Ghencea, Sectorul 6, promite să devină un punct de referinţă în peisajul imobiliar bucureştean. Acest proiect de amploare include 4500 de unităţi locative, dintre care 480 sunt deja disponibile pentru vânzare în prima fază. Apartamentele din Stellaris variază între 89.000 de euro plus TVA şi 180.000 de euro plus TVA, oferind un preţ competitiv pentru locuinţele moderne.

    Unul dintre punctele forte ale proiectului Stellaris este accentul pus pe spaţiile verzi, cu 3000 de metri pătraţi dedicaţi acestor zone. De asemenea, proiectul beneficiază de facilităţi similare cu Vivenda Residencias, inclusiv zone de joacă pentru copii şi boxe la subsol. Finalizarea primei faze este programată pentru sfârşitul anului 2024, cu alte faze planificate pentru 2025 şi 2026.

    "Proiectul din Ghencea are un plus în ceea ce priveşte facilităţile, pentru că dipsune de 3000 de mp de spaţii verzi, ambele proiecte fiind în faza de construcţie. Pentru Vivenda avem un termen de finalizare la sfârşitul lui 2024 şi pentru Stellaris - tot la sfârşitul lui 2024 şi ne ducem cu celelalte faze spre 2025-2026", ne-a spus Alexandra Florea, sales and marketing coordinator în cadrul Hercesa Imobiliara, dezvoltatorul proiectelor rezidenţiale .

    În ciuda fluctuaţiilor economice, cererea pentru unităţi locative noi în Bucureşti rămâne ridicată. "E clar că în piaţa imobiliară cererea este mare şi că este nevoie de unităţi locative. Iar clienţii îşi doresc suprafeţe mai mari ale locuinţelor", a afirmat Alexandra Florea. Aceasta estimează că preţurile vor continua să crească, pe măsură ce solicitările pentru locuinţele noi rămân robuste.

    Proiectele Vivenda Residencias şi Stellaris Residencias reflectă tendinţele actuale din piaţa imobiliară bucureşteană, oferind locuinţe moderne, spaţioase şi bine dotate. Cu facilităţi extinse şi o abordare centrată pe confortul rezidenţilor, aceste ansambluri rezidenţiale sunt pregătite să devină puncte de referinţă în peisajul imobiliar al Capitalei.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional