Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial are un nou director general

A.V. Piaţa Imobiliară /

Andrei Jerca

Andrei Jerca

Element Industrial, unul dintre cei mai tineri jucători de pe piaţa spaţiilor logistice, l-a numit pe Andrei Jerca în funcţia de director general, potrivit unui comunicat al companiei.

Cu o experienţă de 14 ani în industria imobiliară, Andrei Jerca a lucrat pentru companii precum Europolis, CA IMMO, P3 şi CBRE, fiind implicat de-a lungul carierei atât in administrarea unui portofoliu de 300.000 mp de spaţii logistice, cât şi în dezvoltarea unor proiecte logistice şi industriale ce însumează 200.000 mp.

"Am acceptat provocarea de a conduce dezvoltarea Element Industrial, continuând expansiunea începută în zona Buftea- Chitila, precum şi în alte oraşe cheie din România", spune Andrei Jerca, adăugând: "Pandemia a creat noi oportunităţi pe piaţa logistică, în contextul accelerării digitalizării şi al creşterii pieţei de e-commerce. Prin diversitatea de produse din portofoliul Element Industrial ne propunem să fim un partener flexibil pentru chiriaşii de spaţii logistice din România".

Element Industrial are în dezvoltare un hub logistic în zona Buftea-Chitila, unde a livrat un parc de 50.000 mp, iar de curând a lansat o investiţie de 37 de milioane de euro într-un nou parc de 72.000 mp. Totodată, compania a achiziţionat terenuri în mai multe zone cheie din ţară, printre care Brăila, Craiova, Piteşti, Ploieşti, unde intenţionează să dezvolte parcuri logistice de clasă A.

Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50-60.000 mp, în Bucureşti, Craiova, Bacău, Brăila, Ploieşti, precum şi depozite cu suprafeţe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress în Bucureşti, Piteşti şi Constanţa. Totodată, compania oferă un pachet integrat de servicii pentru facilităţi de producţie şi depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare şi livrare conform cerinţelor specifice pentru fiecare proiect.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional