Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

DIN 2020:BCR îşi va muta sediul în Business Garden Bucharest

T.T. Piaţa Imobiliară /

BCR îşi va muta sediul în Business Garden Bucharest

Banca Comercială Română (BCR), membră a grupului Erste, îşi va muta sediul în 2020, într-un spaţiu de 14.000 mp, în Business Garden Bucharest, devenind cel mai mare chiriaş al celui de-al doilea proiect deţinut de către Vastint România. Proiectul a fost deja livrat, având un grad de ocupare de 65% până în prezent.

Complexul de birouri Business Garden Bucharest, pre-certificat LEED Platinum, este primul proiect cu un astfel de concept verde din ţara noastră şi al şaselea dintr-o serie cu acelaşi nume, dezvoltat de către Vastint în mai multe oraşe din Europa.

BCR îşi va reloca toate operaţiunile din sediul central de pe Calea Victoriei.

"Prin designul modern şi abordarea durabilă, Business Garden Bucharest a fost alegerea potrivită pentru noi, deoarece continuăm procesul de consolidare a operaţiunilor noastre centrale început odată cu relocarea în The Bridge. Zonele verzi vaste, cu alei pietonale şi activităţi recreative, combinate cu oferta variată de servicii şi facilităţi oferite de către Vastint şi apropierea de celălalt sediu al nostru au fost principalele ingrediente care ne-au convins să alegem Business Garden Bucharest ca cea mai bună opţiune pentru cei 1.000 de colegi care se vor muta acolo anul viitor", a susţinut Elke Meier, CFO BCR, potrivit unui comunicat al băncii.

Situat în zona central vestică a Bucureştiului, la intersecţia dintre Calea Plevnei şi pasajul Basarab, complexul include trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de aproape 43.000 mp, cu servicii publice şi comerciale disponibile la parter. Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară ce reprezintă 30% din suprafaţa totală a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu bănci şi facilităţi Wi-Fi pentru activităţi recreative. Business Garden Bucharest are o parcare spaţioasă ce include şi parcare pentru biciclete, adiţional, vestiare şi duşuri pentru biciclişti.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiuni ale băncii universale (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi companiile de profil de pe piaţa de leasing, pensii private şi bănci de locuinţe.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional